Cijenjeni posjetitelji!

Stranice PraviMajstor® su najveća hrvatska burza keramičarskih radova.

Jednostavno i potpuno besplatno, bez dodatne gnjavaže, odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijedit odgovarajućim firmama, obrtima i majstorima koji se bave polaganjem keramike.

Surađujemo samo s kvalitetnim i provjerenim keramičarima.

Promjeni kategoriju

Keramičarski radovi

demontaža stare keramike, ravnanje podova i zidova, postava keramike, adaptacije kupaonica i sl. (ako niste sigurni da li Vaš upit pripada u ovu kategoriju, slobodno upišite što trebate, mi ćemo obaviti ostalo).


Opis radova ili usluge:


Lokacija radova:

Vaše ime:

Telefon:

Email:


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.
Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam naši majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu.
Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl.
Iz sigurnosnih razloga takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim majstorima, izvođačima ili dobavljačima usluga.


Također, ako iz nekog razloga svoj opis ne možete poslati preko ovog obrasca gore, niste sigurni ili ne znate kako ispuniti neko polje, i u tom slučaju pošaljite ga na našu email adresu.


kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Ocijenite ovo:

prosjek 4.96 (27 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita

Podovi i keramičarski radovi

 • Postavljanje keramike i deko kamena

  Trebam ponudu za postavljanje keramike na stepenište, postavljanje deko kamena. Slavonski Brod

 • Postavljanje keramičkih pločica

  Postavljanje keramičkih pločica 50x50cm na već postojeće pločice na terasi i 6 stepenica, ukupne površine 42m2. Samo rad. Slavonski Brod

 • Popločenje dvorišta porfido kamenom

  Trebam popločiti dvorište porfido kamenom. Površina oko 60 m2. Radove predviđam za proljeće. Ružići

 • Postavljanje laminata i krečenje

  Trebam ponudu za postavljanje laminata i krečenje. Frankfurt

 • Poliuretanske ploče

  Trebam ponudu za poliuretanske ploče dimenzija: 200 x 100, a za debljine 20, 40 i 87 mm Također, molim dostaviti informaciju o rokovima i načinu isporuke narudžbe. Rijeka

 • Protuklizne trake

  Trebam ponudu za protuklizne trake širine 10 cm? Zagreb

 • Postava pločica u kupaoni i kuhinji

  Trebala bih keramičara hitno za postavu pločica u kupaoni i kuhinji samo zid. Ukupno oko 25 kvadrata. Pušća

 • Postavljanje linoleuma

  Trebam ponudu za postavljanje linoleuma. Đevrske

 • Postava pločica na balkone

  Trebam ponudu za postavu 40 m2 pločica na balkone. Zagreb

 • Popravak odljepljenih pločica

  Šuškaju zidne pločice u kuhinji, dvije se odljepile. Ukupno je 2 kvadrata za popravak. Trebam hitnu intervenciju. Split

 • Postavljanje keramičkih pločica u kupaonu i wc

  Postavljanje keramičkih pločica (podne 400 x 600 mm i zidne 250 x 700 mm) u kupaonu i wc, površine cca 35 m2. Zagreb

 • Postava novih pločica na stare

  Trebamo keramičara za jedan mali posao. Radi se o kuhinjici 280 * 130 cm, gdje treba popločati pod, što je cca 3,5 m2 i zidove cca 20 m2 (na jednom zidu je bojler, na jednom mali prozor, na jednom vrata pa su kvadrature približne).
  U kuhinjici već jesu stare pločice pa bi nove trebalo lijepiti na stare. Ako je to dobra ideja - i na pod i na zidove bi htjeli velike ploče, ne male pločice. Stan je na 4. katu zgrade bez lifta. Najbitniji nam je termin radova jer smo ograničeni vremenom - kuhinjica je u stanu koji bi se oko sredine 12. mjeseca trebao isprazniti, tako da bi se i pločice trebale polijepiti u tom razdoblju (sredina prosinca) - do kraja 12. mjeseca treba još ići namještanje i useljenje.
  Ako imate i svoje pločice, možete i to navesti, boja pločica bi trebala biti jako svijetla. Raditi se može cijeli dan, neograničeno. Sve kombinacije posla, dogovora, plaćanja dolaze u obzir! Hvala na javljanju. Zagreb

 • Keramičar za unutarnji i vanjski prostor

  Trebam ponudu keramičara za cca 100 m2, unutarnji i vanjski prostor. Jadranovo

 • Postava industrijskog dekorativnog poda

  Kuhinjski pod, cca 10 m2, trenuta podloga je stari industrijski pod sa čipsom; željeli bismo isti. Boja sadašnjeg poda je dosta jarko crveno-narančasta, sa crnim i drap / zlatnim čipsom. Željeli bismo približni istu boju poda (potencijalni RAL skinuto s interneta: 3000-3002, otvoreni za druge opcije). Zagreb

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 18.1023 - 4 / 34