Kliknite ovdje i prikupite ponude za razne vrste adaptacija i radova u interijeru!

Adaptacije i radovi u interijeru

soboslikarski radovi, knauf, spušteni stropovi, gletanje, ličenje, montaža i izrada kamina


Kompletna adaptacija stana

Stan se nalazi na trećem katu, u stambenoj zgradi od tri kata bez lifta. Zgrada je izgrađena 1998. godine. Naime, stan je orijentiran samo na jednu stranu (južnu), tako da mi problem predstavlja nedostatak prozora i dnevne svjetlosti (najviše u hodniku, kupaoni i kuhinji). Dnevni boravak sa kuhinjom je zadovoljavajuć, no spavaća soba se nalazi sa lođom u produžetku, koja je poslije nekoliko godina zatvorena PVC staklenim stijenama.
1. pitanje: da li se smije izbiti još još jedan prozor na zidu spavaće sobe koji je po nacrtu vanjski zid zgrade (budući da je staklena stijena koja zatvara lođu napravljena naknadno)?
2. pitanje: da li se smiju rušiti zidovi unutar stana (pretpostavljam da smiju jer su gipsani i ne sadrže nikakve instalacije)? Time bi željela povećati spavaću sobu i smanjiti hodnik.
3. pitanje: Budući da je kuhinja daleko od prozora, a pritom je i zatvorena pregradnim zidom (koji je također u međuvremenu na pola srušen (sad izgleda kao prozor sa šank klupčicom), svakako bi i sa njom željela napraviti nešto, no na tom zidu postoje instalacije struje, plina i radijator koji ne bih željela uklanjati (no uz konačno bolje riješenje premještaj radijatora dolazi u obzir). Ostatak kuhinje (instalacije, pločice i namještaj) je također potrebno preurediti.
4. pitanje: problem mi predstavlja i staklena stijena na lođi spavaće sobe, jer je zbog vrućine i sparine ljeti boravak u njoj praktički nemoguć. Zanima me neko bolje i kvalitetnije rješenje zatvaranja lođe te ugradnja klima uređaja i to na način da jedna jedinica hladi na dva mjesta (jedna lođu, a druga boravak i kuhinju.
Kupaonu je potrebno cijelu preurediti, no zidovi bi ostali kao i do sada.
Ostatak radova jesu zamjena svih instalacija, dotrajalih prozora, brušenje parketa, postavljanje blindiranih ulaznih vrata i sl., a kao finish zainteresirana sam i za uređenje interijera namještajem po mjeri.
Zanimaju me cijena i trajanje cjelokupne adaptacije.

Za navedeno preporučujemo:

(slučajni poredak)

IGMA Dario Madžarić j.d.o.o. - Adaptacija stanova, kuća poslovnih prostora, kupaonica, kuhinja po sistemu ključ u ruke.

▶ pošaljite upit     Telefon: 092 335 1406

Luciano gradnja d.o.o. - kompletna građevina, limeni pokrovi, rigips, unutarnja uređenja, vanjska uređenja

▶ pošaljite upit     Telefon: 0997661000

Ak Elektro Tehnika d.o.o. - Izgradnja objekata u visokogradnji, adaptacije, roh bau.

▶ pošaljite upit     Telefon: 098/169-6661

Lokacija: Dugo Selo

Zagrebačka županija

Kontakt:   molimo prijavite se


objavljeno danas (kliknite na opis)

Gradnja, grubi radovi

Projekti i dokumentacija

Instalaterski radovi

Adaptacije i radovi u interijeru


potražnja

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 22 / 29