Kliknite ovdje i prikupite ponude za razne vrste instalaterskih radova!

Instalaterski radovi

struja, voda, odvodnja, plin, grijanje, klimatizacija...


Montaža rekuperatora

Ventilacija: Postojeći rekuperator bi trebalo montirati sa ovjesnim noačima ispod stubišta, učvrstiti postojeće flexibilne cijevi za dobavu i odsis zraka izvana te cijevi za razdjelnike zraka.
Nakon rekuperatora na fleksibilnoj cijevi svježeg zraka prema razdjelniku, potrebno je ugraditi Grijač/Hladnjak (postojeći) te ga isto tako učvrstiti i montirati na zid/strop gdje bude zgodno.
Na Grijač/Hladnjak potrebno je montirati fittinge i montirati troputni regulacijski ventil (postojeći) sa pripadajućim ručnim ventilima (dobaviti) zbog servisa. Prije regulacijskog ventila potrebno je montirati cirkulacijsku pumpu (postojeća).
Opcija Grijanje/Hlađenje:
- Kanalski ventilacijski Grijač/Hladnjak će se koristiti u sezoni grijanja tako što će na njega dolaziti topla voda sa razdjelnika podnog grijanja te će se regulirati i dogrijavati zrak u ventilaciji nakon rekuperatora. Isto tako u sezoni hladjenja na kanalski ventilacijski Grijač/Hladnjak dovodit će se hladna voda/glikol koja će preko bunarskog izmjenjivača i cirkulacijske pumpe hladjenja snabdjevati ga hladnim medijem.
Na postojećem razdjelniku podnog grijanja postoji slobodni krug za spajanje grijanja na kanalski Grijač/Hladnjak te ga je potrebno spojiti. Za Pasivno hladjenje potrebno je napraviti bunarski izmjenjivač od rebrastih inox cijevi te spojiti dolaz/odlaz na postojeće alkaten cijevi koje su već dovedene od bunara do kotlovnice. U kotlovnici je potrebno dakle spojiti cirkulacijsku pumpu i krug hladjenja kanalskog Grijača/Hladnjaka sa bunarskim izmjenjivačem.

Lokacija: Dugo Selo

Zagrebačka županija

Kontakt:   molimo prijavite se

Objavljeno 30.07.2020.


objavljeno danas (kliknite na opis)

Adaptacije i radovi u interijeru

Instalaterski radovi

Izrada kuhinja, kupaonica i namještaja

Unutarnja i vanjska stolarija

Instalaterski radovi

Gradnja, grubi radovi

Adaptacije i radovi u interijeru

Hortikultura i uređenje okućnice

Adaptacije i radovi u interijeru

Projekti i dokumentacija

Servisi i popravci

Gradnja, grubi radovi


potražnja

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 15 / 56