Kliknite ovdje i prikupite ponude za izradu projekata i dokumentacije!

Projekti i dokumentacija

Projekti i dokumentacija

projektna dokumentacija za građenje ili adaptacije, troškovnici, legalizacija, energetski certifikati

Nadzor radova na sanaciji dimnjaka

Trebamo ponudu za nadzor radova na sanaciji dimnjaka. Suvlasnici zgrade (10 stanova, prizemlje + 2 kata) već imaju izrađen glavni projekt sanacije dimnjaka urušenih potresom - 10 dimovodnih cijevi u 3 grupe (3 + 3 + 4 dimovodne cijevi).
Svi dimnjaci su već srušeni i izvršen je odvoz šute, odnosno sve je spremno za početak radova na sanaciji dimnjaka. Novi dimnjaci se izvode u najnovijoj Promatect tehnologiji (dimovodne ploče). Postojeće dimovodne cijevi se odštopavaju i čiste i u njih se uvlače fleksibilne cijevi (za odvod izgorjelih plinova iz kondenzacijskih bojlera). Izabrana su 2 izvođača radova: - građevinski dio - strojarski dio Okvirni početak radova je oko 01.07. (strojarski dio) i trajali bi do 7 dana, a onda bi započeli građevinski radovi (do 15.07.).
Svi radovi, i strojarski i građevinski radovi) završili bi se najkasnije do 01.08.2021. Osigurana su financijska sredstva za te radove.

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

Kontakt za ponuđače:   molimo prijavite se


Objavljeno 11.06.2021.

Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.

Molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom