stalci za vino

stalak za vino

Stalci za vino u interijeru

Nije važno da li ste ljubitelj vina ili ne - uvije je lijepo imati koju bocu u kući. Problem može nastati što ne znati gdje ih držati. Vinski stalak može biti odličan ukras interijera.

Mnogi misle da je vinski stalak samo dodatak i da zauzima prostor koji se može koristiti za nešto drugo . No, postoje načini pomoću kojih možete vinske stalke ubaciti u svoj dizajn interijera, bez da troši prostor.


Ovisno o tome gdje želite pohraniti i prikazati boce vina, možete doći do rješenja . Na primjer, ako želite imati boce u kuhinji, malo se osvrnite i pogledajte gdje možete naći malo mjesta. Možda imate malo mjesta u kutu ili možda ne koristite sav prostor dostupan na kuhinjskom otoku?


Ormari su također moguća opcija. Možda postoji neki prostor  ili malo mjesta negdje za  vertikalni ladicu?
Najbolja mogućnost je da pohranite boce u blagovaonicu gdje ćete ih najvjerojatnije koristiti. Mogli biste imati zidni stalak vina na jednom od zidova. Postoji mnogo projekata koji zauzimaju vrlo malo prostora, a koji  također odlično izgledaju. Ako blagovaonica ne dolazi u obzir, razmislite o drugom  prostoru. Sigurno ćete pronaći rješenje, treba samo biti kreativan i otvoren.

stalak za vino

Ugradbeni vinski  stalak ne zauzima puno prostora, pogotovo jer mogu biti u područjima koja bi inače ostala prazna. Napravite malo mjesta u kuhinjskom otoku, iznad hladnjaka, u kutu ili čak u zidu ili unutar zida. Vinski  stalak ugrađen u zid je izvrstan za pohranu i prikaz vina. Nije to tako teško za napraviti a ujedno je neobično i privlačno .


Stubišni zid zapravo vam nudi izvrsnu priliku za pohranu boca. Ne samo za vinske boce , već  i za sve vrste drugih stvari . Možete napraviti police i pretince kako boce ne bi bile na podu.

stalak za vino unutar kuhinjskog otoka

Unutar kuhinjskog otoka

Kuhinjski otok je odličan skladišni prostor. Obično dolazi s ladicama, policama i pretincima. Možete koristiti stranu kuhinjskog otoka ili možete jednostavno pronaći prostor između ladicama.