Trebate vodoinstalatera?
Kliknite ovdje i Vaš upit proslijedit ćemo svim vodoinstalaterima!

Vodoinstalaterski radovi

voda i odvodnja, uvođenje vodovodnih i odvodnih instalacija, kanalizacija, ispitivanje i odštopavanje odvodnih cijevi, montaže sanitarija, zamjene ventila i sl.


Zamjena vodovodnih instalacija

Zbog preuređenja kuhinje u stanu promijenio bih instalacije za vodu. Stan se nalazi u stambenoj zgradi. U prilogu je vidljivo postojeće stanje na fotografiji, kao i na skici. Također je priložena i neka okvirna skica željenog stanja.
U principu se radi o klasičnoj zamijeni postojećih vodovodnih instalacija (metalne cijevi) i ugradnji novih, uz napomenu da se radi o nosivom zidu. Nakon postavljanja cijevi treba napraviti pripremu za farbanje.
Nove instalacije trebaju sadržavati:
- Priključak za slavinu - topla i hladna voda, a slavina će se ugraditi na radnu ploču a ne u zid kako je bilo do sada, a poželjno je da su priključci u prostoru ispod sudopera. - Priključak za perilicu posuđa - topla i hladna voda, poželjno da su priključci u prostoru ispod sudopera.
- Odvod - poželjno u prostoru ispod sudopera (odvod perilice - spojit će se na sifon sudopera pa smatram da to nije potrebno ugraditi taj priključak u zid)
-Dva glavna ventila za isključivanje vode na toj horizontali.
Prazno mjesto za vodomjer - mislio sam u prostoru iza "elementa s policama" na neki način ostaviti mjesto za ugradnju sata za vodu u slučaju da nas neka gamad u bližoj ili daljnjoj budućnosti prisili da to moramo ugraditi. Molio bih savjet vodoinstalatera na koji način to najbolje izvesti da mi u tom slučaju ne rasture pola kuhinje. Zadržao bih postojeći promjer cijevi ali ne znam koji je. Za vrstu materijala novih cijevi (vjerojatno PP) bih također molio savjet vodoinstalatera. Također, skica i raspored elemenata i priključaka nisu finalni. Prihvatit ću svaki savjet vodoinstalatera koji ima smisla.

Za navedeno preporučujemo:

IGMA Dario Madžarić j.d.o.o. - Adaptacija stanova, kuća poslovnih prostora, kupaonica, kuhinja po sistemu ključ u ruke.

▶ pošaljite upit     Telefon:

Lokacija: Novi Zagreb

Grad Zagreb

Kontakt:   molimo prijavite se


objavljeno danas (kliknite na opis)

Gradnja, grubi radovi

Unutarnja i vanjska stolarija

Instalaterski radovi

Gradnja, grubi radovi

Adaptacije i radovi u interijeru

Unutarnja i vanjska stolarija

Gradnja, grubi radovi

Izrada kuhinja, kupaonica i namještaja

Gradnja, grubi radovi

Bravarski i limarski radovi

Unutarnja i vanjska stolarija

Gradnja, grubi radovi

Podovi i keramičarski radovi

Instalaterski radovi

Hortikultura i uređenje okućnice


potražnja

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 24 / 24