predstavljamo

3D Vizualizacija

Predstavljamo tim koji se bavi izradom 3D vizualizacija i animacija.
 

Zašto raditi 3D vizualizacije?

Postoji mnogo razloga zbog kojih je praktično i isplativo koristiti 3D vizualizacije u raznim projektima. Jedna značajna prednost korištenja 3D-a je u simulaciji pogrešaka i identifikaciji mana u dizajnu koje se mogu pojaviti za vrijeme procesa dizajniranja i procesa proizvodnje.

Uporaba 3D vizualizacije u dizajnu interijera omogućuje vam da bolje vizualizirati konačan izgled prostora i kako ljudi interaktiraju s istim. Nakon što su 3D modeli gotovi, postoje bezgranične mogućnosti za virtualne šetnje koje mogu dodatno udovoljiti vašim marketinškim, oglašivačkim i kreativnim potrebama.

vizualizacija interijera

3D interijer

Korištenje 3D-a može biti neprocjenjiv medij ako trebate pridobiti osobu ili skupinu osoba. Također, možete unaprijediti koordinaciju između arhitekata, inženjera i investitora i tako uštedjeti vrijeme i ukloniti sve nejasnoće u samom projektu i to sve preko predstavljanja vašeg projekta u virtualnom prostoru.

 

3D renderi predstavljaju vizualan prikaz vašeg projekta prije nego je isti dovršen. Naime, korištenje 3D vizualizacija pomaže vam da zbilja vizualizirate ljude kako koriste vaš prostor, ali i omogućava ponajbolju prezentacijsku platformu za vašu dizajnersku viziju.

vizualizacija dnevne sobe

vizualizacija dnevne sobe

Tim se može pohvaliti sa stotinama izrađenih vizualizacija kako cjelokupnih interijera u suradnji s renomiranim arhitektima i dizajnerima interijera tako i samih dizajnerskih komada namještaja te i sa suradnjom s desecima stolarija i tvrtki koji rade namještaj po mjeri, kojima upravo 3D vizualizacije njihovog namještaja (kuhinja, ormara, komoda i sl.) uvelike pomaže u prezentaciji i u konačnici u samoj prodaji istog.