Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (147 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • PVC prozori s roletama, komarnicima i klupicama - Zagreb

  Trebam ponudu za ugradnju PVC prozora: 160 x 160 - jedan dvokrilni; 160 x 80 - četiri prozora. Svi prozori s roletama, rolo komarnicima, vanjskim i unutarnjim klupicama.

 • Demontaža stare i izrada nove PVC stolarije - Stubičke Toplice

  Trebam demontažu triju starih drvenih prozora s roletama u prizemlju kuće te na njihovo mjesto izradu i montažu novih PVC prozora s roletama. Dva prozora su zidarske dimenzije 230 x 130cm (trokrilni) a jedan je 170 x 130 cm (dvokrilni - jedno manje i jedno veće krilo). Potrebne su i vanjske prozorske klupčice odgovarajućih dimenzija, od granita.

 • Ugradnja PVC stolarije u stan - Zagreb

  Na zahtjev dostavljam skice PVC stolarije koje bi trebalo izraditi i ugraditi u našem stanu. Radi se o dva trokrilna prozora, jednom velikom dvokrilnom prozoru, dva manja prozora s dva krila i dvoja balkonska vrata (jedna vrata s nadsvjetlom).
  Također bi trebalo na 5 prozora ugraditi integrirane rolo komarnika, a na sve prozore ALU rolete, vanjske ALU klupčice, unutarnje PVC klupčice.
  Predlažem izradu ponude koja bi uključivala visokokvalitetni 5 komorni PVC profil (DE), ugradbene dubina 70 mm, dvostruko brtvljenje, IZO ostakljenje.

 • Demontaža starih i ugradnja novih klupčica - Vrana

  Trebam ponudu za ugradnju klupčica. Treba izvaditi stare i ugraditi nove na 7 prozora te postaviti na balkon. Dužina do 30 metara ukupno.

 • Izmjera i postavljanje vanjskih aluminijskih klupčica - Kaštela

  Trebam ponudu za izmjeru i postavljanje vanjskih aluminijskih klupčica na 7 prozora.

 • Zamjena stolarije, ugradnja PVC - Novi Zagreb

  Zamjenio bih postojeću stolariju i ugradio PVC prozore. Ugradio bih četri dvokrilna prozora, po preporuci s komarnicima i vanjskom klupicom. Dimenzija otvora je 535 x 138 plus kutija za rolete koja je sada dimenzije od 25 cm.

 • Dvokrilni PVC prozor po mjeri - Zagreb

  Trebam dvokrilni PVC prozor po mjeri, (širina) 100 cm (visina) 150 cm. Bijela boja, sa rolo komarnikom i 2 (dva) stakla. Desno krilo - otvaranje na kip. Bez rolete i kutije.
  Potrebne su unutarnja PVC klupica + limena vanjska klupica. Također je potrebno: demontaža i odvoz starog prozora, montaža novog prozora i završni zidarski radovi. Garsonjera se nalazi u blagom suterenu. U očekivanju ponuda, srdačan pozdrav.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 29 / 26